Bestuur

Cor Gordijn

Mijn naam is Cor Gordijn.

Sinds februari 2017 ben ik voorzitter van het buurthuis het Voorhof. Voor die tijd was ik werkzaam in de techniek als inspecteur waarbij ik veel reisde.

Als liefhebberij doe ik graag tuinieren, schilderen en beeldhouwen. Ik ben 33 jaar voorzitter geweest van een tuingroep van Levenslust. Nu ben ik druk in het buurthuis. Hier moet veel gebeuren voor het onderhoud en de organisatie. We proberen voor de directe buurt een huis te zijn waar van alles te doen is voor de jeugd en de ouderen.

Het sociaal contact staat bij ons hoog in het vaandel. Gelukkig hebben wij een fijn team van vrijwilligers die mij bij staan. Helaas ontbreken ons nog steeds bestuursleden die ons willen bijstaan voor een paar uurtjes in de maand. Dit even in het kort wie ik ben en waar wij mee bezig zijn.

Laurien Seip

Even voorstellen? Ik ben Laurien Seip. Toen ik 76 jaar geleden in Den Haag werd geboren, besloten mijn ouders mij Laurina te noemen. Helemaal verrassend was dat niet, want mijn moeder, grootmoeder en overgrootmoeder heetten ook zo. Mijn jeugd werd voor een groot deel overschaduwd door de tweede Wereldoorlog, maar erg veel heb ik er niet van onthouden. Na mijn middelbare schoolopleiding ben ik mij verder gaan bekwamen via avondstudies en heb ik vele jaren gewerkt op een accountantskantoor in de buitendienst. Daarna heb ik 4 jaar thuiswerk gedaan en in die tussentijd 2 zoons gebaard. Omdat het in de jaren ‘70 van de vorige eeuw heel moeilijk was om een parttime baan te vinden, ben ik mij gaan toeleggen op het oprichten van de eerste peuterspeelzaal in Delft. Jongste kind kon mee naar het werk, heel gemakkelijk allemaal, maar een enigszins acceptabel salaris was er niet bij, want subsidie voor de kinderopvang bestond toen niet. Via-via kwam ik in de verzekeringswereld terecht en daar ben ik ruim 25 jaar gebleven, eerst in loondienst en later als zelfstandig assurantietussenpersoon. Helaas is mijn bedrijf in het jaar 2000 failliet gegaan en sinds die tijd verzorg ik vanuit mijn woonhuis de administraties van een flink aantal klanten en help ik hen met fiscaal advies.

Tijdens mijn gehele werkzame leven ben ik ook nauw verbonden geweest met allerlei soorten vrijwilligerswerk en op die manier terecht gekomen bij ons Buurthuis Het Voorhof. Behalve het beheer van de financiën en alle daarmee samenhangende werkzaamheden, ben ik ook twee dagen per week betrokken bij het dagelijkse beheer. Hoewel het flink aanpakken is, maken de blijken van waardering van de diverse gebruikers een hoop goed.

Naast deze al vrij volle agenda ben ik ook nog oma van 4 prachtige kleinzoons, variërend in leeftijd van 5 tot 19 jaar. Ik hoef mij dus geen dag af te vragen wat ik nu weer eens zal gaan doen.

 

Vacature - vacature - vacature... 

 

Sponsors