Ruimte huren

Het Buurthuis beschikt over vier ruimtes (vijf, als je de keuken apart meetelt). In het gehele pand is draadloos internet beschikbaar. Als u op de naam van de ruimte klikt, kunt u meerdere foto's bekijken! Mail naar buurthuisvoorhof.verhuur@gmail.com voor een offerte.

/Images/Verbouwing 10.JPEG

Ontmoetingsruimte

Deze ruimte is zeer geschikt voor activiteiten en vergaderingen van grotere groepen mensen (maximaal 40). Aan de bar is ruimte voor een drankje. Een geluidssysteem en/of een beamer met projectiescherm zijn beschikbaar.

Keuken

Onze mooie, in 2015 gerenoveerde keuken is te huur voor kookactiviteiten. Er staat een kookeiland met zes gaspitten en er is voldoende kookgerei, bestek en servies.
Als het resultaat van uw kookwerk ook
samen genuttigd wordt, moet ook de Ontmoetingsruimte worden gehuurd!

/Images/2 - Keuken (1).JPG

Creatieve ruimte

In deze gezellige en knusse ruimte kunnen kleine groepen (max. 20 personen) terecht. Voor creatieve activiteiten is dit lokaal, waarin een aanrecht met kraan aanwezig is, zeer geschikt, maar ook kunt u er prima een vergadering houden!

Blauwe ruimte

Hier bieden we een vergaderruimte voor maximaal  20 personen.

/Images/4 - Computerruimte (1).JPG
/Images/3 - Gymzaal (1).JPG

Gymzaal

Een flexibele ruimte voor max. 40 personen voor sportieve activiteiten en dans. Hij beschikt over een spiegelwand (achter de beschilderde panelen) en een balletbar en er zijn sportmaterialen en zit- en ligmatjes beschikbaar tegen een kleine vergoeding. Ook kunt u gebruik maken van een geluidssysteem.

  

 

Bijzondere activiteiten

Alle ruimtes zijn per uur te huur. Ook is het mogelijk in het Buurthuis een kinderactiviteit te organiseren voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje (denk aan een creatieve activiteit of kookactiviteit onder begeleiding).

 

Kosten beheerders

Er kan sprake zijn van extra kosten die we moeten maken om een of meer beheerders in te zetten. Dit zal bij het maken van een reservering worden besproken. Deze kosten zijn €5,- (per beheerder per uur).

 

Contact

Als u een ruimte wilt huren, neem dan contact met ons op! Bel dan naar 06 2331 7765 of stuur een e-mail naar buurthuisvoorhof.verhuur@gmail.com.

Sponsors