Tekenen en Schilderen

/Images/rooswisse.pngDocent: Roos Wisse

Informatie via     Tel. 015 261 7363 / 06 2267 2180 
                        E-mail: 
s.m.m.wisse@online.nl
                              Website : www.tekentherapiedelft.nl

Mijn naam is Roos Wisse, ik ben 58 jaar en woon in Delft samen met mijn vriend en mijn zoon. Wij zijn een creatief gezin, mijn vriend is fotograaf en mijn zoon zit op het grafisch lyceum. Ikzelf ben opgeleid aan de Willem de Koning Academie tot beeldend kunstenaar ruimtelijke vormgeving en ideeontwikkeling. Als zelfstandig kunstenaar maakte ik grote beelden van staal die ik zelf in elkaar laste. Veel werken zijn aangekocht voor de kunstcollectie van de KPN, de kunstuitleen Amsterdam en de collectie Winkelman en Sanders. Werk van mij is te zien op enkele scholen en in het Provinciehuis in Lelystad.
Na een aantal jaren als beeldend kunstenaar wilde ik iets anders en ben ik aan een opleiding tot Creatief Therapeute begonnen. Deze opleiding heb ik onlangs afgesloten en ik werk nu in het lager onderwijs als tekentherapeute en in mijn atelier. Daarnaast geef ik lessen in teken- en aquareltechnieken, deze zijn uitgegroeid tot lessen waarin met een grote diversiteit aan materialen en technieken wordt gewerkt. Verder werk ik parttime als Pedagogisch medewerkster in de Naschoolse Kinderopvang. In mijn overige tijd teken ik in mijn atelier, maak tekeningen (onder andere portretten) in opdracht en leef mij uit in allerlei vormen van dans.
In mijn lessen in Buurthuis Het Voorhof hoop ik wat van mijn kennis en levenswijsheid over te dragen aan de cursisten en ben ik dankbaar voor wat ik van hen terugontvang. Enthousiaste en geïnteresseerde tekenaars mogen altijd geheel vrijblijvend komen kijken in de tekenles op vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur!

 

Teken- en schilderles voor gevorderden en beginners.

Er is weer plek voor nieuwe cursisten!

Wanneer : Vrijdagochtend van 9.30 uur tot 11.30 uur.
Kosten :    10 lessen voor 60 euro.
Docente :   Roos Wisse

De les wordt gegeven door Roos Wisse, beeldend kunstenaar. De cursisten kunnen naar eigen inzicht onderwerp en techniek kiezen waaraan ze willen werken.
Beginners krijgen eenvoudige opbouwende tekenopdrachten.

Eén keer per maand is er een les, waarin het werken met bepaalde technieken of materialen worden geoefend b.v. perspectief tekenen, aandacht voor ritme en compositie, tekenen n.a.v. een gedicht, intuïtief tekenen, portrettekenen. We werken met verschillende materialen, zoals oostindische inkt, pastel, aquarel, (kleur)potlood, acryl.

De leeftijd van de cusisten ligt tussen de 50 en 80 jaar, het is een gezellige club mensen die graag bij elkaar komen, dus kom gerust eens kijken of meld je aan voor een proefles.

Sponsors