Sponsoring

We kunnen er niet omheen: zolang Stichting Buurtwerk Voorhof II de lening van de Gemeente Delft nog niet heeft afgelost (we hebben in de tweede helft van 2013 het gebouw gekocht van de Gemeente Delft, weet u nog?), zijn de inkomsten die we halen uit het verhuren van ruimtes en het verkopen van artikelen aan de bar net voldoende voor het draaiende houden van de organisatie. Elke Eurocent die we overhouden, moet in de spaarpot voor de aflossing en dat betekent dat er weinig ruimte is voor extra's...

Daarom moeten we wel een beroep doen op sponsoring en gelukkig is dat in de afgelopen tijd geen vergeefs beroep geweest. Op de pagina Sponsors vindt u een lijst van personen, bedrijven, instellingen en instanties die ons welgezind waren en zijn.

Daarnaast zijn er natuurlijk ook nog de mensen die zich op wat kleinere schaal om ons bekommeren en zo nu en dan 'zomaar' een bedrag schenken. Ook daar zijn we natuurlijk heel erg blij mee! Alle sponsors en 'donateurs' zeggen wij dan ook heel hartelijk dank!

 

Sponsors