Hatha Yoga

/Images/IrisPlukaard-01.pngDocent: Iris Plukaard

Informatie via     Tel. 06 40.53.23.06 
                        E-mail: 
irisplukaard@ziggo.nl
                        Website : www.yoga-mariposa.com

Mijn naam is Iris. Tien jaar geleden ben ik begonnen met het beoefenen van yoga. Ik had de smaak te pakken en ging mijzelf steeds meer verdiepen door het volgen van diverse opleidingen in Nederland en in het buitenland. Zo ben ik in 2012 afgereisd naar de bakermat van de yoga: India. In de ashram van Sivananda Neyerdam heb ik yoga beoefend. Onder begeleiding van docenten van Sivananda een prachtige reis gemaakt door het zuiden van India. Een geweldige ervaring!

Na jarenlang werkzaam te zijn geweest in het bedrijfsleven heb ik besloten om van mijn passie mijn werk te maken. In mei 2015 heb ik mijn eigen bedrijf Yoga Mariposa opgericht. Ik geef diverse vormen van yoga en ook pilates les bij o.a. yogastudio’s, sportscholen en de TU Delft. Sinds september 2015 zijn er ook lessen hatha yoga in buurthuis Het Voorhof.

Mijn doel is om mensen meer bewust te laten worden hoe eenvoudige oefeningen en de adem een ontspannend effect kunnen hebben op heel het lichaam en de geest. Aan het einde van de les een heerlijke ontspanning. Kom vrijblijvend een les meedoen!

Locatie: Buurthuis Het Voorhof
Tijdstip: maandagochtend 10.00–11.00 uur
Prijs:
 € 8,50 losse les / 10 lessen € 75,-

/Images/IrisPlukaard-02.png/Images/IrisPlukaard-03.png

 

Sponsors